Bang voor terugval, kom nog een keer bij ons

Na ongeveer een jaar krijgen alle patiënten  die de GPB of de Gastric Sleeve operatie bij Vitalys hebben ondergaan  een persoonlijk styling en zelfbeeld  advies aangeboden. Als het goed is ben je hier al voor bij één van onze stylistes geweest.

Je hebt van ons na het advies een mooi uitgewerkt glossy-achtig document ontvangen. Dit is heel leuk om te bewaren en kan je gebruiken als je bijvoorbeeld een keer gaat winkelen of even wilt terug kijken wat voor jou nou de beste kleur of stijl was.

Maar je bent nu een paar jaar verder….

Je hebt inmiddels een eigen stijl ontwikkeld en weet je weg beter te vinden. Op allerlei vlakken. Je weet de winkels goed te vinden waar jij goed kan slagen. Je weet wat je lekker vind om te eten wat je goed valt en wat niet.

Misschien heb je wel nieuwe beslissingen in je leven genomen en ben je nu echt je nieuwe ik geworden.

Toch weten we uit ervaring dat het moeilijk is om je “nieuwe” zelfbeeld vast te houden. Houd je nog steeds het positieve zelfbeeld vast of val je terug in oude gewoontes ?

Oude en soms niet de beste gewoontes nemen weer de overhand en ook al wil je het niet toch overkomt het je. Je komt weer wat kilo’s aan en dat is niet wat je wilt. Je hebt zo hard gewerkt voor je nieuwe ik.

Heb je behoeft om nog is een keer met een styliste van Nieuwe Ik te praten en opnieuw gemotiveerd te raken voor je hernieuwde zelfbeeld maak dan gerust nog een afspraak met ons. Vertel ons als je je aanmeld waar je mee worstelt dan bereiden wij ons voor op een gesprek met jou.

Onze stylistes hebben zelf de operatie ondergaan en herkennen zich in je verhaal.

 

Mail ons voor een afspraak:

info@nieuwe-ik.nl