Wat doet Nieuwe Ik

Nieuwe Ik richt zich op het zelfbeeld van mensen die een maagverkleinende operatie (Gastric Bypass of Gastric Sleeve) hebben ondergaan. Wij geven ZELFBEELD & STYLING ADVIEZEN aan mensen die 9 maanden of langer geleden geopereerd zijn. Zie informatie hieronder.

Daarnaast organiseren wij verschillende evenementen die aansluiten bij de veranderingen die mensen ondergaan na hun maagverkleinende operatie. Denk daarbij aan mode-shows, informatie avonden voor contourherstellende operaties, informatie avonden over haarproblematiek, gezellige avonden bij Ici Paris XL. Zie hiervoor onze evenementen pagina.

Je bent veel afgevallen en toch vind je het lastig om trots te zijn op je nieuwe lichaam?

NIEUWE IK zet zich in voor mensen die een Gastric bypass of Gastric sleeve operatie hebben ondergaan. Wanneer je onderweg bent naar je nieuwe gewicht, zal NIEUWE IK je meenemen om jezelf te zien, zoals anderen jou ook zien.

Wat kun je verwachten?

Het styling en zelfbeeldadvies van Nieuwe Ik is een consult van ongeveer een uur met een styliste van Nieuwe Ik. Samen met haar kijk je naar jezelf: wie ben je, wat wil je uitstralen, waar sta je nu, welk lichaamstype heb je en welke kleding past bij jouw nieuwe figuur?

De stylistes uit het team van Nieuwe Ik hebben zelf ook allemaal de maagverkleinende operatie gehad dus jou vragen zijn voor hen ook heel herkenbaar.

Wat moet je doen?

Iedereen die voor een jaarcontrole komt, ontvangt van Vitalys automatisch een uitnodiging voor een styling en zelfbeeld adviesgesprek. Je hoeft dus niks te doen!

Ben je via Vitalys/Rijnstate geopereerd, en is dit langer dan 9 maanden geleden maak dan een afspraak voor een gratis styling en zelfbeeldadvies? Dit geldt voor de groepen van Vitalys en van het NOK Velp & NOK Hoogeveen.

Dan kun je zelf een afspraak inplannen op deze site onder het kopje: Plan afspraak

Wat kost het?

NIKS! En het valt ook niet onder je eigen risico van je zorgverzekeraar.

We nemen je mee naar een wereld van fashion, food, fun en lifestyle met styling adviezen, workshops en evenementen.

Maak snel een afspraak. Je kunt ons ook een mail sturen: info@nieuwe-ik.nl