Styling

Kijk dan eens wat verrassend

De meest afslankende kleur

Is niet zwart maar…..

 

Zwart werkt afslankend, maar er is een andere kleur die je optisch nog slanker doet lijken: rood. Dat verklapte Helen Venables van House of Color, een Brits bedrijf dat adviseert welke kleuren het best bij je passen, in modeblad Vogue

 

Rood – hoe feller, hoe beter – is een van dé modekleuren voor de komende zomer, maar wist je dat je als lady in red veel meer bent dan gewoon hip? De kleur past volgens kenners bij iedereen en slankt af. “Als je een kleurenkaart bekijkt, ligt rood in het midden. Rood heeft een gelijkmatige verdeling dankzij het kleurenspectrum”, weet Helen Venables, managing director bij House of Color.

En dat heeft alleen maar voordelen. “Het is belangrijk dat je onder je kin de kleur draagt die het best bij je past. Het effect dat een tint creëert, kan enorm sterk zijn. Je oogt frisser, gezonder, jonger én slanker.” Het omgekeerde is ook waar. Draag je net onder de kin een kledingstuk dat qua kleur niet echt past bij de tint van je huid, dan zie je er net vermoeider uit.

 

 

Tja die borsten….:) 

Een nieuw figuur zorgt vooral voor een ander figuur. De meeste vragen die gesteld worden gaan toch over de nieuwe cupmaat. En we zijn daar als Nieuwe Ik heel eerlijk in. Dat weten wij ook niet. Dat moet je echt overlaten aan de experts. Ons advies is ook altijd: “ga naar een winkel waar je geholpen wordt en laat je regelmatig opnieuw opmeten!” Vooral als je nog in het afval proces zit. Goed passende lingerie is net zo belangrijk als een goed zittend kledingstuk. Gooi die oude verwassen en meestal te grote bh’s in de prullenbak en start met het opbouwen van een goede lingerie collectie.

 Hieronder al wel wat tips voor als je het zelf op wilt meten.

 De perfecte bh-maat

 

 

Onderzoek heeft uitgewezen dat tot wel 80% van de vrouwen de verkeerde bh-maat dragen. Het vinden van de perfecte bh kan dan ook een hele opluchting zijn en een stuk comfortabeler.

 

Vind jouw bh maat

Er zijn twee delen die deel uitmaken van een bh maat. Het nummer is de meting van de omtrek onder je borsten en de borstomvang vertegenwoordigt de cupmaat.

 

  • Meet je borstomvang
  • Meet de maat van je borstomvang onder de borst.
  • Zorg dat de centimeter aan de voor- en achterkant recht zit (een spiegel kan helpen) zonder speling maar niet te strak.
  • Meet je cupmaat 
  • Voor het meten van je cupmaat, meet je het volle gedeelte van je borst op.
  • De maattabel moet je zien als een richtlijn/handleiding die wordt gegeven om je bh-maat te berekenen, maar bedenk dat elke vrouw uniek is. (zie tabel)
  • Het belangrijkste is dat je een bh hebt die goed aansluit.

 

Hunkemöllerheeft 4 verschillende pasvormen; The Beautiful Balcony, The Delicious Demi, The Fabulous Full Cup en The Perfect Plunge.

Als een bh niet goed is afgestemd op jouw lichaam, zal deze niet goed aanvoelen. De meest voorkomende fout is het dragen van een te grote omvang maat. Na het omrekenen van jouw nieuwe, juiste bh-maat zal deze dus iets strakker zitten. Kies nu jouw favoriete bh-stijl uit onze uitgebreide bh-collectie.

 

In sommige gevallen (in het bijzonder voor de cupmaten E en groter) is het misschien nuttig om te worden geadviseerd in een Hunkemöller winkel. Hier wordt je bh-maat persoonlijk opgemeten en wordt professioneel advies gegeven over de bh die het beste bij je past. Zorg dat je lingerie comfortabel zit

Je mag ons mailen info@nieuwe-ik.nl dan sturen we je een kortingsbon voor Hunkemoller