Ren baby ren….

Want dat hadden we al een jaar niet mee gedaan. Maar de samenwerking met Vitalys bracht wel voor ons gevoel de verplichting met zich mee om ons in te schrijven voor de Nieuwjaarsloop van ziekenhuis Rijnstate.
Als wij de club willen worden en zijn die mensen weer enthousiast wil maken mee te doen aan leuke en sportieve activiteiten dan kan je niet verzaken. En, eerlijk is eerlijk, de borrel na afloop klonk ook wel aantrekkelijk.
Het was maar 2,7 kilometer! Maar…. Rennen in Arnhem betekend , bergen!
Masha had van te voren nog mooie opvallende knalroze jasjes laten maken die we erg gaaf vonden.
Bij de start verdween het enthousiasme iets want opvallend waren ze zeker en tussen al die pezige, professioneel ogende en fanatieke artsen en verpleegkundigen zagen we er wel heel “gezellig” uit maar niet zo profi.
De berg afrennen was niet zo’n probleem. De terug weg omhoog was wat meer werken maar wat voelde het lekker om over de finish te komen.
Dat gevoel waren we wel een beetje kwijt geraakt en kan je pas weer ervaren als je weer een keer een overwinninkje behaald.
Het hele Vitalys team heeft pittig gerend . Na afloop zijn we met ons laatste energie in een sprintje naar het buffet gerend verzorgd door Rijnstate.
Boerenkool, hutspot of zuurkool maakte deze sportieve loop compleet.

Nieuwe Ik gaat maandelijkse loopjes organiseren die gekoppeld zijn aan de Parklopen van Park Sonsbeek. Heb je ook zin om mee te rennen, schrijf je dan in via de evenementen kalender.
En neem vooral je luie vriendin mee 🙂