Nieuw seizoen, nieuw figuur, nieuwe kleren

 

De vakantie ligt achter ons en daarmee begint er een nieuwe tijd. We zitten nog even in de zomer maar het duurt niet lang meer of de herfst komt eraan.

 

Met een nieuw seizoen ook nieuwe mode en dat is altijd weer leuk om naar uit te kijken. Natuurlijk moet je als styliste wel weten wat er te koop is en wat de kleuren zijn voor een nieuw seizoen maar eerlijk gezegd trekken we ons er ook niet heel veel van aan want we zijn geen trendsetters maar kijken echt alleen naar wat jou goed staat. Vooral de vorm van de kleding is hier leidend.

 

Zo lekker dat alles van vorig jaar niet meer past maar ook wel weer lastig!

Dat betekend dat je alles opnieuw moet kopen en dat is altijd een dure grap.

Wij adviseren mensen met een kleine portemonnee vaak om eens naar een leuke tweedehandswinkel te gaan want daar kan je de leukste items scoren.

Een favoriet van ons is dan ook  http://www.2ndmas.nl

Als je al van ons een stylingadvies hebt gehad zal je weten dat wij mensen adviseren om een kledingcollectie op te bouwen aan de hand van het 12 basisstukken principe.

Je kan hier wat voorbeelden van vinden op :

https://nl.pinterest.com/nieuweik0904/basis-garderobe-vrouw-nieuwe-ik/

Op 25 september gaan we met Annelies op stap in Arnhem om voor haar een super toffe set te shoppen. Maar eerst gaan we naar de Cosmo kapper voor een metamorfose. Daarna een mooie make up bij de ICI Paris en dan gezellig uit eten.

Vind je het leuk om dit te volgen like ons dan op Facebook en Instagram en kijk hoe we die dag met haar op stap gaan en volg haar van VOOR tot NA.

 

Omdat Nieuwe Ik het zo leuk leek om dit ook met iemand anders te delen,  geven we deze dag nog een keer weg. Ja we houden ervan haha. En jij toch ook?

Kijk hoe jij deze dag kan winnen op:

https://www.facebook.com/Nieuwe-Ik-510044889374081/

En natuurlijk hebben wij op onze speurtochten door de stad inmiddels ook al weer wat leuke nieuwe items gekocht.

Een rode jas en een mooi pak met print en nou ja, nog meer eigenlijk.

 

Een beetje in de sfeer van een Quote van Fred van Leer dus;

 

BIJ TWIJFEL  DOEN!