Met Goodiebag uit ziekenhuis…

Omdat we deze maand zijn begonnen met het geven van superleuke stylingadviezen is het nog wel allemaal een beetje nieuw. Zowel voor ons als voor onze enthousiaste cliënten.
Voor dit 12 maanden bezoek hebben onze cliënten al een uitnodiging van Vitalys ontvangen om na de controle over te lopen naar ziekenhuis Rijnstate voor een stylingadvies van NIEUWE IK. Bij deze uitnodiging zit een vragenlijst en als die vragenlijst dan wordt teruggemaild naar NIEUWE IK dan worden ze ontvangen voor een adviesgesprek. We hebben voor deze stylingadviezen een leuke ruimte ingericht en gaan 1 op 1 de gesprekken aan met onze cliënten. Na dit gesprek wordt dit advies ook nog eens uitgewerkt in een magazine- achtig document die de client dan weer van ons gemaild krijgt.
Maar goed, net begonnen dus. En dan zijn er nog wel een paar dingetjes die niet helemaal goed lopen.
Zoals de planning van de gesprekken. De cliënten blijven bij het NOK gezellig op elkaar wachten en komen dan met zijn allen binnenlopen. Omdat wij dus 1 op 1 gesprekken hebben vragen wij de mensen even te wachten tot het advies klaar is met de ander. Meestal zijn we met 3 stylistes aanwezig.
Vorige week kwamen ze binnen.
Met zijn drieën. Supergezellig.
Want dat sommige mensen in de groep met elkaar bevriend raken is niet vreemd. Men deelt hetzelfde verhaal en maken hetzelfde proces door.
Zo ook deze 3 dames. En nee ze wilden niet wachten. Kan het ook met zijn drieën tegelijk?
In principe werken we niet zo maar improviseren is ook ondernemen. Nadat ze gemoedelijk met elkaar op een rijtje zaten ben ik 1 voor 1 de gesprekken aangegaan en kwam er een heel mooi en positief gesprek op gang over hoe men naar elkaar keek.
Na elkaar heb ik ze voorzien van tips en meegekeken naar veranderingen.
Het was een mooi moment waar jezelf ook veel energie van krijgt.
Na afloop krijgt iedereen een goodiebag. Deze dames ook. Al babbelend liepen ze naar buiten en bij de balie van Vitalys hoorde ik ze hard lachen.
Toen ik vroeg wat er aan de hand was zeiden ze:” nou gewoon, we zijn nog nooit een ziekenhuis uitgelopen met een goodiebag!”