Met de handen in het haar…….

Wat een leuke periode hebben we achter ons liggen.  Een periode dat Nieuwe Ik langzaam de vleugels uitslaat en de mensen die we eerder alleen hadden gezien bij een stylingadvies nu ook zien bij verschillende evenementen.

 

We willen het contact met de mensen die bij ons zijn geweest niet verliezen en blijven volgen hoe het gaat. En wat is er dan leuker om een evenement te organiseren waar we kunnen praten met de mensen. Maar niet alleen wij zien elkaar weer, ook mensen die uit diverse groepen komen ontmoeten elkaar op diverse evenementen zoals bij ICI PARIS of  TOT IN DE PUNTJES.

Dat is leuk om te zien. Anekdotes en ervaringen worden uitgewisseld. Vaak met een lach en een traan!

 

Zo ook een mooie vrouw van ongeveer 45 jaar. Na een jaar  ( bij gratis stylingadvies) keek ze naar zichzelf in de spiegel. Echt kijken durfde ze niet want dat had ze nog nooit gedaan. We vroegen haar om ECHT te kijken maar de blik was vooral naar de grond gericht. KIJK!

Ze strekte haar rug en haar schouders en deed verwoed een poging.

Nadat ze recht in de spiegel keek riep ze; “Kijk dan naar mijn buik!”

“ Welke buik?”  “Die buik hieronder mijn wijde trui.”

Nadat ze haar te grote trui had strakgetrokken zagen we nog bijna niks. Tenminste je zag wat je ziet bij iedereen. Een buik, zoals je billen, borsten, oren , wangen en alles ziet. Gewoon omdat het er nu eenmaal aanzit .

“Kijk is naar jezelf”, vroegen we nog een keer en dat deed ze. Ze keek recht vooruit en keek zichzelf aan. En wat gebeurde er?

 

We zagen haar glimlachen….

“Wat zie je nu?” Ze antwoorde dat ze een vrouw zag staan waarvan ze niet wist dat die bestond! ZE KEEK!!

Ze zag een vrouw met een mooie huid, een vrouw met sleutelbeenderen (had ze nooit eerder gezien en gehad ) een vrouw met  een mooie mond. Gewoon, een vrouw dus. Ze straalde en tegelijkertijd was daar ook een traan. . Ze gaf eerlijk toe dat ze nog nooit zo naar zichzelf gekeken had. Ze was verwonderd.

Dat anderen mensen altijd zo naar haar kijken zonder al haar door haar zelf opgelegde obstakels besefte ze zich op dat moment.

 

Zij kwam naar ICI PARIS. De volgende stap. Ze had nooit van make –up gehouden en dat hoefde ook niet. Het verzorgen van de  huid is ook heel belangrijk. Het lichaam heeft hard moeten werken en alles verdiend een beetje meer aandacht. Als je de goede huidcremes gebuikt en je huid straalt straal jij ook. Dat heeft niks met mascara of lipgloss te maken. Maar natuurlijk is het leuk om je een keer te laten verwennen en je op te laten maken.

En stiekem werden hier en daar ook door de make-up artist de overbeharing weggehaald. Het resultaat zorgde voor grote verbazing. Hoe simpel het kan zijn soms.

 

We sturen iedereen voor het stylingadvies een vragenlijst.

In die vragenlijsten kwam naar voren dat veel mensen last hebben van haarverlies en haarproblemen.

Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je aan de ene kant een gezond vitaal mens word en aan de andere kant je haar verliest. Dat zorgt voor veel ongerustheid bij een ieder.

 

Nieuwe Ik heeft contact gelegd met een specialist op het gebied van haarproblemen.  Kapsalon Tot in de Puntjes. Zij werken samen met Labiosthetique. Wetenschappelijk onderzochte haarproducten die veel problemen op kunnen lossen.

Op het evenement van Nieuwe Ik kwamen experts van Labiostetique om de mensen die zich hadden ingeschreven een persoonlijke haaranalyse te geven.

De animo was groot en de reacties heel positief.

Ondertussen stonden Masha en Caroline letterlijk met de handen in het haar.

Wat moesten zij doen als de experts aan het werk waren.

Het idee was snel geboren.

Doordat Nederland inmiddels hetzelfde Zuid Europese klimaat heeft als Spanje besloten ze  om smoothies te gaan maken. Buiten zou er een smoothie bar komen met flamingo’s, sinasappels en vers fruit.

 

Terwijl binnen een ieder werd voorzien van een passende huidanalyse verzorgden zij de verse fruitsmoothies. Met als resultaat een succesvol en vooral weer heel gezellig evenement met heel enthousiaste mensen. En volgend jaar haar tot op de billen……

 

Wil je ook komen ?

Houd onze evenementen kalender in de gaten . Binnenkort boksen, nog een ICI Paris en Hunkemoller evenement.

We zijn er altijd bij en ontvangen jou graag . Vriend, vriendin of familielid is ook altijd welkom. Wel inschrijven graag…

 

 

https://nieuwe-ik.nl/evenementen/