Hallo mag ik je wat zeggen….

Onze stylistes hebben allemaal zelf een GBP operatie achter de rug.

Voor de baan als styliste vragen we uiteraard affiniteit met mode. Natuurlijk worden onze stylistes ook professioneel getraind en verwachten we gevoel voor stijl maar ook  empatisch vermogen.Verder vinden we dat je ook als styliste lekker in je vel moet zitten. Net als dat we dat onze klanten van Nieuwe Ik vertellen.

Maar ook wij staan wel is s ‘morgens voor de kast en stellen onszelf dan de vraag  “wat trek ik aan vandaag?”

Omdat er toch  naar jou gekeken word als je aan het werk bent adviseren we altijd om iets aan te trekken wat er leuk uitziet, vrolijk is, je sterke lichaamsdelen accentueert. Het mag zelfs wel iets over de top zijn voor deze baan. Het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt.

Masha, vroeger een verwoed zwart draagster is helemaal van de kleuren deze zomer.

De winkel Steps heeft  geweldige gekleurde pakken. Onze favoriet, een broek met bijpassende blazer in verschillende primaire kleuren. Masha heeft daar een broek in het rood gekocht. Met bijpassende rode blouse met print en jasje en om het af te maken. Ze draagt  er het liefst hoge hakken onder. Het staat haar geweldig. En de grap is dat als Masha dat rode geweldige pak aanheeft op een styling dag er meestal wel iemand die hetzelfde pak online besteld!! Kijk maar op de link hoe leuk!  https://www.steps.nl/z/rood/

 

Op onze website staat trouwens nog een  verrassend verhaal over de kleur rood!

https://nieuwe-ik.nl/styling/

 

Maar vorige week kwam onze styliste  Marloes met rode konen op het werk. Ze zag er oogverblindend uit in een fantastische gele jurk.

Toen we vroegen waarom ze zulke rode wangen had vertelden ze, “ wat me nou is overkomen? Ik moest tanken en bij het afrekenen werd ik op mijn schouder getikt. Ik schrok want ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan. Ik draai me om en zie een prachtige man staan. En in plaats dat hij vroeg mag ik je iets vragen vroeg hij mag ik je iets zeggen? Verbaasd reageerde ik en zei natuurlijk ja.”

“Ik wilde je even zeggen dat je er zo ontzettend mooi uit ziet!”

Dat had deze jongen helemaal goed gezien vonden wij. Toen we vroegen waar ze de jurk gekocht had zei Marloes, “de HEMA een tientje!”

 

Wat veranderd je leven toch na een GBP en wat reageert je omgeving  anders op jou. Het blijft bijzonder!