“Geen hotter than my daughter hoor!”

Lieve meiden van “Nieuwe Ik”,

In jullie mail las ik dat jullie op zoek zijn naar modellen voor de modeshow van woensdag 17 april a.s. 

Na mijn bezoek aan jullie, vorig voorjaar ergens, schreef ik jullie midden in de nacht nog een mail waarin ik jullie vertelde dat ik dankzij jullie geworden was wie ik ben. Ik was het al, alleen zag ik het toen nog niet, dat kwam pas later die dag toen alles een beetje geland was.

Ook vertelde ik jullie dat er nog wel wat drempels te nemen zijn, maar dat ik daar dankzij jullie wel overheen zou stappen. Eén daarvan was met blote benen in een jurk, dus zonder legging. Jullie vonden dat dat zeker kon. Ik toen nog niet.Doodeng, maar ik heb het toch gedaan. En het gekke was; ik kreeg helemaal geen vreemde blikken van passerende mensen… Dat gaf de burger moed, dus weg met de wijde, verhullende kleding en oh-zo-niet-sexy-leggings!

Mijn garderobe bestaat deze winter uit voornamelijk skinny broeken met aansluitende kortere truitjes/shirtjes en maillots met aansluitende jurkjes ruim boven de knie met hoge laarzen met hakken van minimaal 8 cm. Geen “Hotter than my daughter” hoor!
Heerlijk!Zo blij dat ik dit aankan! Ik had nooit durven dromen dat ik me hier zó lekker in zou gaan voelen. 

Dank jullie wel hiervoor!

Terug naar het modellen modeshow gebeuren; ik heb dit nog nooit gedaan en ik vind het best een dingetje, maar na 84 kilo te zijn afgevallen lijkt het me een mooi symbolisch statement om mijn oude, dikke ik definitief achter me te laten.


Ik ben 1.70 m lang. Ik kan op hoge hakken lopen, alleen niet op van die heel dunne, instabiele naaldhakjes…

Graag hoor ik van jullie of jullie hier iets mee kunnen. Het lijkt me heel leuk!

Hartelijke Groet,

Madeleine