En dan krijgen we zo’n brief……❤️

Graag wil ik jullie nog een keer bedanken voor de fijne en bijzondere middag! Wat fijn dat ik de tijd en de ruimte kreeg die ik blijkbaar nodig had om dit proces en persoonlijke groei door te maken.

 

Het is nu ergens rond drie uur in de nacht en ik lig te stuiteren in mijn bed van blijdschap en dankbaarheid, omdat ik me besef dat ik mezelf eindelijk zie zoals ik blijkbaar echt ben.

 

Ik ben het écht, die slanke vrouw die me vanmiddag in jullie spiegel aankeek. Alleen herkende ik haar toen nog niet.

 

Doordat jullie me letterlijk en figuurlijk een spiegel hebben voorgehouden en een en ander gerelativeerd hebben, is er in de loop van de dag toen alles een beetje geland was, een knop omgegaan in mijn mindset;

 

Vandaag ben ik geworden wie ik ben.

 

Treffender kan ik het niet omschrijven…

 

En daar ben ik jullie zo enorm dankbaar voor! Een mooier cadeau konden jullie me niet geven.

 

Want jullie kunnen me nog zo mooi stylen met kleding en make-up, maar zolang ik niet geloof dat het echt waar is wat ik in de spiegel zie, kunnen jullie me net zo goed een jute zak aantrekken.

 

Eerst moest de basis, mijn zelfbeeld veranderen. Want ik realiseer me nu pas, dat ik de ideeën en tips die ik vanmiddag kreeg aangereikt, projecteerde op een Madeline die nog een stuk zwaarder was. Een colbertje met 112 kilo en een F-cup? Hmmm…misschien toch liever niet.

 

Datzelfde heb ik vanavond gedaan op de Madeline die ik echt ben. 88 Mooie  kilo’s om trots op te zijn. Net zo zwaar als toen ik de eerste keer trouwde in 2000. Toen voelde ik me zo mooi weet ik nog. En zo voel ik me nu weer. Laat dat colbertje maar komen! Maar dan wel het liefst mooi getailleerd.

 

Wat ongelooflijk knap van jullie dat jullie dit voorelkaar hebben gekregen! Er zijn nog wat drempeltjes te nemen, maar die zijn zo laag geworden na vandaag, daar stap ik wel overheen.

 

Dank jullie wel! Ik kan eindelijk gaan genieten van Mijn nieuwe Ik!

 

Hartelijke groet,

 

Madeline Schoonhoven