Blog van Monique 2.0 over haar zelfbeeldadvies

Vandaag bij Nieuwe Ik geweest.Was een leuk gesprek en je leert er ook nog wat van. Er waren 2 leuke HAN studentes aanwezig voor hun studie. Dan is het toch leuk om te horen dat zij je heel anders zien dan jij zelf.
Ze vroegen wat ik nu dacht wat voor een figuur ik nu heb, nou euh was altijd een peer, maar ben nu echt een plank geworden. Zij vonden dat ik een zandloper figuur heb. Kan je nagaan zo zie ik mezelf dus niet. Ik vond het lastig om mooie dingen aan jezelf te benoemen na de operatie, maar dat komt omdat ik nu doorsla naar de lage kant denk ik. Afgesproken dat ik over een jaar terug kom en het nog een keer ga doen. Waarschijnlijk ben ik dan gestabiliseerd en op de plek waar ik wil zijn. Maar wel een goed gevoel aan vanmiddag overgehouden. Ze zeiden alle 3 in koor, ben je al bijna 50 en zie je er zo uit en met dit figuur, waar kunnen we tekenen haha. Nou die kan ik mijn zak steken. Gek dat ik dat zelf niet zie of zo voel. Maar ik ga er aan werken en kom zeker over een jaar weer terugĀ šŸ„°
BedanktĀ Nieuwe Ik

 

En natuurlijk is het altijd bijzonder om te lezen hoe onze cliĆ«nten het gesprek met onze stylistes, die allen ervaringsdeskundigen, zijn ervaren. Monique heeft een leuke pagina op Facebook waar je haar reis naar haar Nieuwe Ik kunt volgen. Ze noemt zichzelf Monique 2.0Ā http://@moniquevm1972

Op haar pagina houdt zij een soort dagboek bij!